Voordeel voor werkgever

“Een hele dag achter je buro zitten is voor niemand goed”

(TNO in NRC next, 15/11/17)

 

In een wereld waarin steeds meer werknemers een hoge werkdruk ervaren en uitval door stress of burn-out klachten toeneemt, zorgt FullYou ervoor dat uw medewerkers vitaal en gelukkig blijven. De oplaadmomenten die we gedurende de werkweek bieden, in de vorm van korte sport- en ontspanningsmomenten, zorgen voor een verhoogde focus en effecitiviteit. Hiermee beogen we werkgevers te helpen bij het behalen van nog betere resultaten, het voorkomen van vermindere productiviteit, of erger, verzuim. Daarnaast hebben professionals steeds vaker behoefte aan flexibiliteit en zelfstandigheid in het plannen van activiteiten, waarbij werk en prive steeds vaker in elkaar overlopen. In samenwerking met FullYou kun je werken aan het verhogen van loyaliteit onder werknemers en een nog aantrekkelijkere wergkever worden.

 

We maken het zo makkelijk mogelijk

Medewerkers de mogelijkheid bieden om op te laden tijdens de werkweek, werkt eenvoudig en snel met via FullYou. Als werkgever kun je een pakket  aanschaffen waarmee medewerkers gebruik kunnen maken van een bepaald aantal sport- en ontspanningsactiviteiten in een periode. Neem contact met ons op.

FullYou verzorgt communicatie & instructies naar medewerkers, kan een korte enthousiaste kick-off bij u op de werkvloer verzorgen. En we maken data inzichtelijk zodat we samen de vitaliteit en tevredenheid van uw medewerkers kunnen optimaliseren. FullYou biedt optioneel de mogelijkheid om punten toe te kennen voor deelname aan de sport- & ontspanningsmomenten.  Met deze punten kunnen gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een gave  teamdag of een een mand voor gezonde juices voor op kantoor. Voor een optimaal effect doet u als eigenaar of leidinggevende natuurlijk ook mee!

 

OOK MEDEWERKER FIT & GEFOCUST HOUDEN?
NEEM CONTACT OP