Gaan met die banaan

Powerfood in een geel schilletje

Met alle respect voor de gojibessen, tarwegrassen en lijnzaden… De banaan is een superfood in de schil. Vooral voor harde werkers. Makkelijk mee te nemen en op te eten. Geen gedoe met yoghurt, shakes of salades. Ook lekker, maar niet noodzakelijk om al het goede van de banaan tot je te nemen!

Mogen wij je voorstellen aan de banaan en zijn unieke eigenschappen:

  • Bananen zitten tjokvol natuurlijke energie-oppeppers. Fructose, glucose, vezels… om er maar eens een paar te noemen.
  • Een banaan is zo’n energiebom, dat wanneer je er twee eet je genoeg energie verzameld hebt om anderhalf uur vol te sporten.
  • Een banaan kan méér behalve je energiepeil een grote opkikker geven: ze helpen tegen katers  😉
  • Appels en bananen vergelijken? Dan wint de banaan het absoluut van de appel: Bananen bevatten tweemaal meer mineralen en koolhydraten, driemaal meer fosfor, viermaal meer proteïne en zelfs vijf keer meer vitamine A en ijzer. Al die voedingsstoffen heb je elke dag nodig om te overleven, en de banaan heeft ze in veel grotere hoeveelheden in huis.

A banana a day keeps you energized

(and keeps the ‘kater’ away)

 

Banaan op ? Neem dan deel aan de pilot sporten en ontspannen in de Gruyter Fabriek

Als harde werker is het belangrijk hard te ontspannen. Dat kan met een biertje en bitterbal aan de bar. Alleen doe dat net voor je werk of tijdens je lunchpauze…. ?

Voor die momenten plan je activiteiten uit het FullYou programma. Een programma om te sporten en ontspannen tijdens je werkweek , zodat jij je energiek voelt en je focus behoudt.

 

Lees alles over de pilot in De Gruyter Fabriek voor de huurders en werknemers die start op 11 december met introductielessen. 

Of sla dat over en meld je hier gelijk aan!

Hard werken is prima,

met een gezonde en relaxte levenshouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.