De Gruyter Fabriek

Creativiteit boosten met FullYou 

 

De Gruyter Fabriek is een plek waar al jaren hard gewerkt wordt. Vroeger door medewerkers van grootgrutter De Gruyter. Nu de plek voor creatieve en innovatieve ondernemers. Met hard werken is niets mis. Leuk zelfs. Om je energie gedurende je werkweek op peil te houden en dips tijdens de je werkdag op te vangen, kon je tot 26 april FullYou momenten boeken.

In samenwerking met de ondernemersvereniging bood start-up FullYou een sport- en ontspanningsprogramma voor alle bewoners in De Gruyter Fabriek. We wilden laten zien dat hard werken prima gaat, zolang je het combineert met hard ontspannen. De bewoners hebben de kans gekregen om aan de pilot deel te nemen.

 

De lessen waren zoveel mogelijk buiten of op een locatie in de fabriek. Het programma bestond uit hardloop clinics, bootcamp, yoga en stoelmassages. In 15 of 45 minuten net voor of tijdens je werkdag jezelf opladen. Met een strippenkaart kon men  boeken wat men op dat moment nodig had..

En douchen dan?

De douches zijn beschikbaar voor alle DGF bewoners, mogelijk gemaakt door de BIM. Je vind ze bij Ingang T – 1e verdieping> op het terrein achter de receptie.

Vitaliteit van je team boosten?

Voor werkgevers biedt FullYou specifiek programma. Neem contact op met FullYou als je je team energiek en fit wilt houden.

De stappen zijn eenvoudig als je locatie is gekoppeld aan FullYou

  1. Meld je aan als deelnemer
  2. Activeer je account
  3. Boek jouw FullYou moment in de kalender
  4. Betaal voor een losse les of neem deel via je strippenkaart
  5. Enjoy, work-out, relax en weer aan de slag!

FullYou is powered by FitManager app. Altijd jouw sportmoment bij de hand!